KONTORET TØNSBERG

Kontoret åpnet dørene 01. November 2019.
Tidligere het vi Tønsberg Kaffe, men med utvidet mattilbud, skjenkebevilling og daglig lunsjbuffet følte vi at vår kjære kafè var klar for å ta steget fra en kafè til restaurant og vi bestemte derfor at et navnebytte var på sin plass.
Vi ønsker å servere gjester i Tønsberg god, sunn, billig og bærekraftig mat. Vi er ikke en vegetar restaurant, men vi fokusere mye på det grønne, sunne og gode samtidig som du har mulighet til å få deg en real burger eller en nydelig pizza toppet med spicy pølse eller biff.
I tillegg til vår flotte ala carte meny, så har vi lunsjbuffet alle hverdager mellom 11-13 som er tilgjengelig for alle som er sultne.
Vi tilbyr bedriftsavtaler for firmaer som jobber i nærheten og som ønsker lunsj hver dag, noen faste dager i uken eller dager da det skjer noe spesielt. Drop in gjester er også velkomne til lunsjbuffet hos oss og med i priser følger dagens varm rett og gratis kaffe.
Vi håper mange nye og gamle gjester finner veien til den flotte restauranten vår og at de tar del i vår vei videre i Tønsbergs rike mathistorie.